MUSIC OFF | IN ENGLISH
Youtube Facebook

HELSINKI SPRING LIGHT
CHAMBER MUSIC FESTIVAL

logo

23. — 28.4.2013 TEMPPELIAUKION KIRKKO
6.5.2013 MUSIIKKITALO

PAIKAT

TEMPPELIAUKION KIRKKO

Temppeliaukion kirkko

Temppeliaukion kirkko Töölössä on ainutlaatuinen arkkitehtuurinen nähtävyys ja yksi suosituimmista kohteista koko Helsingissä. Kirkon ovat suunnitelleet arkkitehdit Timo ja Tuomo Suomalainen. 40-vuotias kirkko vihittiin käyttöön vuonna 1969.

Kirkon henkeäsalpaava akustiikka ja kattopalkkien läpi siivilöityvä valo tarjoavat ainutlaatuisen konserttikokemuksen.


Avaa kartta uuteen ikkunaan.

MUSIIKKITALO

musiikkitalo

Vuonna 2011 Töölönlahden rantaan valmistunut Helsingin Musiikkitalo toimii yhden vuoden 2013 Spring Light Chamber Music konsertin esiintymispaikkana. Talon suunnittelivat arkkitehdit Marko Kivistö, Ola Laiho ja Mikko Pulkkinen. Akustiikan suunnittelun konsulttina toimi Yasuhisa Toyotan toimisto ja Toyota suunnitteli pääsalin akustiikan.

Musiikkitalon päätoimijoita ovat Helsingin kaupunginorkesteri, Radion sinfoniaorkesteri ja Sibelius-Akatemia, joiden lisäksi siellä esiintyvät erilaiset taiteilijat ja taiteilijaryhmät. Musiikkitalo pyrkii olemaan kulttuurin alueella edelläkävijä, luomaan pääkaupungin aktiivista ja modernia kaupunkikuvaa ja kasvattamaan sen vetovoimaa sekä kotimaassa että ulkomailla.


Avaa kartta uuteen ikkunaan.
Danskebank Kauppakamari Kaupan liitto Clear Channel Riverbed Fiskars Dreamdo Kapu Digita AII Wild Finnair Helsingin Sanomat

Spring Light tiimi 2013 kiittää kaikkia osallistuneita.